Paneluri japoneze

         O alegere sofisticata atat pentru case, cat si pentru birouri sunt panelurile japoneze. Acestea sunt usor de instalat si de utilizat, oferind intimitate , decor si control al luminii. Panelurile produse de firma Gardinia sunt aduse  la comanda si sunt disponibile intr-o gama variata de materiale textile translucide, semiopace sau opace, oferind o solutie excelenta pentru inlocuirea usilor de terase sau pentru separarea a doua incaperi.
       Panelurile japoneze se monteaza pe o sina din aluminiu cu mai multe canale pe care culiseaza barele de prindere a materialului textil. Numarul de canale poate varia de la 2 la peste 5 pe o singura sina, acestea avand sau nu actionare.Pot fi deschise partial culisand doar panelurile dorite. Prin suprapunerea mai multor paneluri si implicit a materialelor atasate se pot face combinatii interesante de culori si modele.

Comentarii

  1. arata foarte bine doar ca nu ma pot hotara. oscilez intre panelul japonez si perdeaua romana. am mai vazut si pe artin niste modele dragute si nu stiu ce sa aleg.

    RăspundețiȘtergere
  2. Panelurile japoneze se potrivesc foarte bine unor geamuri mari.Trebuie sa luati in considerare si celelalte elemente de decor din interior, dar asta in cazul in care nu ati decis deja.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu